Gymnastik

I Uhre GIF´s afdelingen med gymnastik har vi et godt udvalg af gymnastikhold til børn i alle aldre. Mixholdet træner i Brande Hallen og de andre hold træner i Hallen på Uhre Skole. Se udvalget herunder for sæsonen 20/21. Klik på Info knap for information om holdet.

Hvis der er spørgsmål, ris eller ros vedr. gymnastik i Uhre GIF, så er du velkommen til at kontakte gymnastikudvalget enten via telefon eller skriv.

Gymnastikudvalget:

Janne Faurschou.
26 27 90 65 

Louise Heltborg.
21 60 50 59 

Pia Hollænder.
22 38 80 33 

Helle Rørby.
41 62 43 66 

COVID-19 Retningslinjer for gymnastiktræning i Uhre GIF

Endelig må vi starte op med gymnastikken igen…. dog en smule anderledes end det vi plejer!
Vi vil gøre, hvad vi kan af tiltag, men vi er afhængige af, at DU hjælper os og at vi alle bruger vores sunde fornuft. Du bedes derfor sætte dig grundigt ind i følgende retningslinjer:
Først og fremmest…. MØD IKKE OP TIL TRÆNING HVIS DU ER SYG ELLER HAR COVID-19 SYMPTOMER (hoste, feber, vejrtrækningsbesvær, hovedpine, muskelømhed, ondt i halsen).
Ankom omklædt til træningen, men hvis dette ikke er muligt, kan omklædningsrum godt benyttes. Men husk at holde afstand.
Børnene skal afleveres og hentes udenfor hallen, tidligst 5 min. før deres hold starter og slutter. Benyt indgangen ved svømmepoolen. Ved indgangen skal de spritte eller vaske deres hænder og trænerne på holdet vil derefter guide børnene, så vi undgår krydspassage ind til hallen. I de tilfælde hvor barnet er utryg ved selv at gå ind, er det naturligvis i orden at en forælder går med, men vi opfordrer til, at man går en lille tur imens barnet laver gymnastik.
Vi vil sørge for, at der holdes afstand under træningen og at alle gymnastikredskaber og madrasser rengøres imellem hvert hold.
Husk drikkedunk MED vand i samt navn på.
VIGTIGT! Hvis du får lavet en positiv test, er det vigtig at kontakte UGIF, da der så er en række retningslinjer for smittesporing, der skal følges. I dette tilfælde skal det pågældende medlem kontakte formand Jan Erlandsen på tlf. 30576060 eller kontaktpersonen på gymnastikholdet.

Er der spørgsmål til Covid-19 retningslinjerne, er man velkommen til at kontakte gymnastikudvalget eller formand Jan Erlandsen.