Uhre Ungdomscup

Vi glæder os til at tage imod jer til Uhre Ungdomscup 2020.
Cuppen finder sted i Brande Hallerne lørdag d. 25. og søndag d. 26. januar 2020.


​Tilmeldingen åbner efter efterårsferien.

Tilmeldte hold


Hvert år siden 1983 har Uhre GIF haft fornøjelsen at indbyde til Uhre Ungdomscup. Og i år er ingen undtagelse. Stævnet strækker sig over en weekend, og der spilles i Brande Hallerne.

Uhre Ungdomscup er et ungdomsstævne i indendørs fodbold. Sidste år deltog knap 140 hold fra hele landet.

Det er muligt at tilmelde sig i en BC-række. Da der er hold med fra hele landet, foregår puljeinddelingen så man såvidt muligt kommer til at møde hold, som man ikke spiller mod i de lokale turneringer.

Selvom det er et stort stævne, er der lagt op til en stor fodboldoplevelse med vægt på det sociale. Der er t-shirts til alle spillere, så vi kan garantere, at alle kommer hjem med noget.

Vi håber at se mange glade spillere til Uhre Ungdomscup igen i år. Stævneledelsen og de mange frivillige hjælpere vil gøre alt for at det skal blive en alletiders oplevelse.

Uhre Ungdomscup er et stort indendørs fodboldstævne. Vi spiller i 3 haller. Vi er en stor flok frivillige hjælpere som gerne vil give dit fodboldhold en super god fodboldoplevelse.

Vi spiller efter DBU’s aldersinddelinger fra U-7 til U-16 i pigerækkerne og  U-7 til U-15 i drengerækkerne. For U-6 spilles der i mix puljer.


Vi tager imod tilmelding i 1 række som er et mix af B og C.

Der er ikke række-inddeling for de mindste (U-6, U-7 og U-8).

Kampprogrammet er et stort puslespil, men vi garanterer mindst 4 kampe pr. hold.

Tilmeld dit hold hurtigst muligt her på hjemmesiden. Sidste frist for tilmelding er den 10. januar. Tilmelder du dit hold inden 1/12-2020 deltager du i lodtrækningen om gratis deltagergebyr.

Programmet med spilletidspunkter, vil være tilgængelig her på hjemmesiden ca. 10 dage inden stævnet begynder.

Hvorfor er det kun børn der må få en god og sjov oplevelse til Uhre Ungdomscup? Det er det heller ikke, for som noget nyt i 2020 kan du tilmelde til Oldgirls- eller Oldboyshold (30+ eller 50+). 

​Vi garanterer gode faciliteter til en omgang god fodbold. Hvis du så tilmelder dig og dine fodboldvenner så har vi en fodboldfest. 

​Selvfølgelig er der også gode præmier til jer;-)

Med sportslig hilsen Uhre GIF og Stævneledelsen.